Різотто з креветками

Продукти:
1 упаковка креветок ТМ Кароліна
200 г дикого рису
200 г шампіньйонів
100 г консервованих грибів
200 мл білого сухого вина
200 мл м’ясного бульйону
каперси
1-2 перчинки чилі
часник
оливкова олія

Приготування: Розморозьте креветки при кімнатній температурі. Підсмажте порізаний часник на оливковій олії протягом 2-3 хвилин. Висипте сирий рис та смажте ще 3 хвилини. Додайте біле вино, сіль та перець, тушіть декілька хвилин. Додавайте поступово бульйон та тушіть рис під кришкою до готовності. В іншій глибокій пательні обсмажте на оливковій олії шампіньйони та консервовані грибочки, додайте перець чилі. Через 3 хвилини додайте креветки, сіль та перець за смаком. Додайте ризотто, ретельно перемішайте, викладіть на тарілки та прикрасьте страву зеленню, каперсами та лимоном. Смачного!
Примітка: Коли вода та вино буде випаровуватись, покуштуйте рис, щоб переконатися, що він достатньо приготувався. Він має бути консистенції легкої каші, не сухий, проте й без рідини.