Креветки по-неаполітанськи

Продукти:
1 упаковка креветок
250 г консервованих очищених томатів у власному соку
5 зубчиків часнику
1 перчинка чилі
декілька гілочок свіжого розмарину
оливкова олія

Приготування: Розморозьте креветки при кімнатній температурі. Очистіть креветки від панцира. Обсмажте креветки до золотої скоринки з додаванням оливкової олії, додайте цілі зубчики часнику. Очищені томати розріжте на 4 частини та додайте до креветок. Також додайте перець чилі, тушіть 3-4 хвилини. За смаком додайте сіль та перець. Викладіть страву на тарілку та прикрасьте свіжим розмарином. Смачного!
Примітка: Для того, щоб страва мала справжній неаполітанський, середземноморський смак, дуже важливо тушкувати продукти не довше 8-10 хвилин.